Contacteer ons

Jouw vragen en feedback zijn belangrijk voor ons!

Heb je vragen over onze trainingen, events, personal training, groepslessen of wens je meer informatie over Taktikal Fitness dan kan u ons bereiken via volgende kanalen. Ook vragen over een onderwerp waar je meer informatie over wil zijn steeds welkom. Wie weet schrijven we er wel een artikel over of maken we er een video over. Wij kijken uit om van je horen. 

Kennismakings/groepslessen

U wenst in vorm te geraken of fitness en sociaal contact. Dan zijn onze groepslessen ideaal voor u. U krijgt een kennismaking met tactical fitness: dat is een combinatie van krachttraining, bootcamp, crossfit workouts, outdoor training, gevechtsport en zelfverdediging. De eerste keer kan u gratis meedoen.

Elke woensdag & vrijdagavond op de Tiendestraat 12 vanaf 19:30 tot 21:00

Taktikal Fitness

Tiendestraat 12
2220 Heist-op-den-berg

Personal training

U wenst resultaat en niet langer sporten en op je eten letten zonder daarvoor resultaat te zien. Dan is personal training de oplossing voor u. Wij hebben verschillende formules waaronder VIP personal training maar ook een eigen online platform dat beschikbaar is voor Apple en Android. Samen maken we een training en voedingsschema op uw noden en mogelijkheden.

Hardwig Aerts
T. +32 469 15 86 03
E. info@taktikalfitness.com

Bespreek ook samen met mij uw mogelijkheden; indien u fitness training aan huis wenst is dat mogelijk voor bepaalde regios oa. Antwerpen, Heist-op-den-berg, Mechelen, Lier,  Koningshooikt, Duffel, Nijlen, Berlaar, Bevel, Kessel, Koningshooikt, Zandhoven, Grobbendonk, Herenthout, Herentals,..

Voedingsadvies

Jenia Malakhova
E. info@taktikalfitness.com

Wij staan steeds open voor testen van trainingsartikels zolang dit in ons kader past. Wij geloven niet in gebruik van illegale prestatie verhogende middelen. Wanneer je een review over een fitness product wenst garanderen wij dat wij een eerlijke beoordeling geven naar onze eigen standaarden. 
gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.