Personal training - Groepslessen - SERE cursus - Bedrijfsevents & teambuilding te koningshooikt

Ambiëer jij een carriere in het leger / defensie, wil je paracommando of Special Forces soldaat worden, ligt jouw interesse gebied meer bij de hulpdiensten; brandweer, politie of beveiliging of is jouw doel in topvorm geraken zoals een Special Forces Operator? Dan is Taktikal Fitness de oplossing. Wij bieden online personal training via onze Taktikal Fitness app of persoonlijke begeleiding op onze gym in het fort van Koningshooikt, beter bekend als fort knox onder talloze airsofters.

Deze functionele gym te koningshooikt is uitgerust met losse dumbbells, powerracks, barbells, divers martial arts materiaal, kettlebells, jerrycans, vaten, traktorbanden,... Hier bieden wij een combinatie aan van functionele krachttraining, strongman, crossfit, Muay Thae, zelfverdediging ECQC Extreme Close Quarters Combat. Dit kan je volgen zowel in groepslessen als personal training. 

Tenslotte beschikken wij ook over een groot en extreem outdoor terrein (regelmatig gebruikt door motorcross en 4x4 events) waarop wij conditionele oefeningen geven zoals hardlopen, trailrunning maar ook teambuilding. Verder organiseren wij regelmatig ook events zoals een survivalcursus, SERE workshops, zelfverdediging,... Deze kunnen in groep, individueel of als bedrijfsevent gegeven worden.

Kortom wil jij jezelf ideaal voorbereiden op een functie bij het leger / defensie, paracommando worden, starten als politie, beveiligingsagent of brandweer worden dan bieden wij het perfecte voorbereidingscentrum voor je. Maar het is niet noodzakelijk om een hulpverlener te worden. Wij geven training voor mannen en vrouwen met verschillende doelen en leeftijden. Onze lessen zijn geschikt voor zowel ver gevorderde atleten als mensen die hun eerste stappen zetten in fitness / functionele fitness / survival,...


Online personal training - Groepslessen - Personal training - SERE training - Bedrijfsevents & teambuilding - Cursussen

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.