Taktikal Fitness -Groepslessen

Taktikal Fitness - The Bunker is gevestigd in het fort van Koningshooikt te Donderheide 3 - 2850 Lier. 

Fort van Koningshooikt


Het fort van Koningshooikt, beter bekend als Fort Knox onder vele airsofters, alsook de thuisbasis van Planet Airsoft huist ook Taktikal Fitness. Wij hebben beschikking over het gehele pantserfort; dat wil zeggen, 35ha outdoorruimte en heuvelachtig terrein alsook een bunker die uitgerust is met krachttoestellen voor functionele fitness, matten voor de martial arts lessen, kettlebells, stootkussens, weerstandsbanden, dummy en bokszakken.


bunker tactical fitness


De Taktikal Fitness groepslessen gebeuren tweemaal per week. Op woensdagavond en op vrijdagavond steeds van 19u 30 tot 21u. De lessen op woensdagavond zijn voornamelijk geörienteerd op functionele kracht, algemene kracht en conditie training. De lessen op vrijdagavond staan in het teken van zelfverdediging, boksen, MMA en fight conditioning. Andere dagen in de week is de bunker voorbehouden voor personal training.


Kom meedoen op: 
- Woensdagavond: 19u 30 tot 21u: functional strength & fitness
- Vrijdagavond: 19u 30 tot 21u: self-defense & fight conditioning

Tarieven:
Een abonnement op onze groepslessen kost:

- jaarlijks: € 250,00 per jaar
- maandelijks opzegbaar: € 35 / maand
- jaarlijks opzegbaar: 12 x € 30,00 / maand

Volg je liever personal training op je eigen tempo? Neem contact met ons op het onderstaande contactformulier om jouw eigen trainingsschema op maat en/of reservatie van training op het fort in te boeken.

Een reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.