Personal Training

1. Waarom Personal Training

Het is een bekend fenomeen, je wil dolgraag meer bewegen of sporten, je voorbereiden op een nieuwe carrière, passen in die nieuwe trouwjurk, enzovoorts maar je weet niet waar beginnen. Welke oefeningen zijn voor jou geschikt, hoe zorg je voor optimale vetverbranding, welke oefeningen moet je doen in het ingangsexamen,... Dat zijn allemaal vragen waar je niet zo meteen een antwoord op hebt. Het uitzoeken kost tijd, geld en vaak is het ook veel moeilijker om gemotiveerd te blijven. 

Personal training is dan de ideale oplossing. Wij begeleiden u om op een gezonde manier te sporten en maken gebruik van ons trainingsmodel om u op de meest efficiente manier uw doelen te laten behalen. Zo bent u zeker dat de tijd die u in uzelf investeerd maximaal rendeert. Wij ontwikkelen een persoonlijk plan om maat van uw doelen via ons Taktikal Fitness model.

Klop bij ons aan als u:

-Je lichaam en mindset wil transformeren: wij brengen eerst je huidig profiel in kaart en bepalen dan de efficienste weg naar jouw doelen.
-Betere sportprestaties wil neerzetten: wil jij je kracht, techniek of snelheid verbeteren zonder blessures? Wij helpen je door de juiste technieken aan te leren.
- Een carrière bij de Special Forces, leger, politie, brandweer ambiëert: wij helpen je om jezelf voor te bereiden op een toekomstige carrière in deze branches. Wij maken je fysiek en mentaal klaar voor alle uitdagingen die je zal tegenkomen.

2. Uw Taktikal Fitness Personal Trainer


Personal Trainer Hardwig Aerts

Uw personal trainer is Hardwig Aerts, nadat een enkelblessure een einde maakte aan de opleiding en jeugddroom om straaljagerpiloot te worden besloot hij om met de opgedane kennis, mensen te gaan helpen op een carrière in het leger, politie, brandweer,...  

Hardwig is gespecialeerd in krachttraining (functionele kracht / hybrid athlete), zelfverdediging (Karate, 1ste Dan Hapkido, Muay Thai, Wing Chun, Pankration). Verder heeft hij zelf opleiding genoten bij Online Sealfit Academy door Mark Divine (Ex-Navy Seal commandant), SealgrinderPT, Jocko Willink, Celebrity trainer Tyrone Bell en fitnessmodel Greg Plitt.

3. Voor wie is personal training

Personal training is voor iedereen die zijn tijd optimaal wil benutten. Dit kan zijn voor een grote uitdaging: een event waaraan je wil deelnemen, een doel dat je wil bereiken. Of een traject naar een carriere in het leger, politie, brandweer,...  Kortom, voor iedereen die net dat ietsje meer uit zijn workouts wil halen en bereid is zich 100% te geven...

4. Verschillende manieren van belegeiding

Iedereen is verschillend en heeft verschillende doelen; van je eerste voeten in de sportwereld zetten tot een ervaren atleet die nog betere prestaties wil neerzetten. Om te kijken hoe wij u kunnen begeleiden in het bereiken van uw doelen bieden wij daarom een gratis intake gesprek aan. Dit is een gesprek om u en uw doelen beter te leren kennen.


Een reactie posten

Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.