Personal Training

1. Waarom Personal Training

Het is een bekend fenomeen, je wil dolgraag meer bewegen of sporten, je voorbereiden op een nieuwe carrière, passen in die (trouw)jurk, jeans, enzovoorts maar je weet niet waar beginnen. Welke oefeningen zijn voor jou het meest geschikt, hoe zorg je voor een optimale vetverbranding, welke oefeningen moet je doen in het ingangsexamen in het leger,... Dat zijn allemaal vragen waar je niet meteen een antwoord op hebt. Het uitzoeken kost tijd, geld en vaak is deze doe-het-zelf methode ook veel moeilijker om gemotiveerd te blijven en resultaten te behalen. 


Personal training is dan de ideale oplossing. Wij begeleiden u, om op een gezonde manier te sporten, en maken gebruik van een trainingsmodel om u op de meest efficiënte manier uw doelen te laten behalen. Zo bent u zeker dat de tijd die u in uzelf investeert maximaal rendeert. Wij ontwikkelen een persoonlijk plan op maat van jouw doelstellingen.

Klop bij ons aan als je:

-Je lichaam en mindset wil transformeren: wij brengen eerst je huidig profiel in kaart en bepalen dan de efficienste weg naar jouw doelen.

-Betere sportprestaties wil neerzetten: wil jij je kracht, techniek of snelheid verbeteren zonder blessures? Wij helpen je door de juiste technieken aan te leren.

- Een carrière bij de Special Forces, leger, politie, brandweer, beveiliging ambieert: wij helpen je om jezelf voor te bereiden op een toekomstige carrière in deze branches. Wij maken je fysiek en mentaal klaar voor alle uitdagingen die je zal tegenkomen.

2. Uw Taktikal Fitness Personal Trainer


Personal trainer kracht uithouding lopen zwemmen fitness bodybuilding
Uw personal trainer Hardwig Aerts


Taktikal Fitness is het levenswerk van Hardwig Aerts, gecertificeerd NASM personal trainer en expert in mentale weerbaarheidstraining.  Ondanks een enkelblessure die een einde maakte aan de opleiding en jeugddroom om straaljagerpiloot te worden helpt hij tal van mensen zich optimaal voor te bereiden op een carrière in het leger, politie, brandweer, beveiliging, etc.

NASM gecertificeerde personal trainer lier mechelen nijlen antwerpen
De NASM certificatie is internationaal gezien de hoogste verkrijgbare personal trainer opleiding en staat garant voor een trainer met continu bijscholing.


Daarnaast is Hardwig gespecialiseerd in krachttraining (hypertrofie / powerlifting / strongman), zelfverdediging (Karate, 1ste Dan Hapkido, Muay Thai, Wing Chun, Pankration). Verder heeft hij zelf opleiding genoten bij Online Sealfit Academy door Mark Divine (Ex-Navy Seal commandant), SealgrinderPT, Jocko Willink, Celebrity trainer Tyrone Bell en fitnessmodel Greg Plitt en blijft hij zich uiteraard continue bijscholen.

3. Voor wie is personal training

Personal training is voor iedereen die zijn tijd optimaal wil benutten en resultaat wil behalen. Dit kan zijn voor een grote uitdaging: een event waaraan je wil deelnemen, een doel dat je wil bereiken. Of een traject naar een bijvoorbeeld een carriere in het leger, politie, brandweer,...  Kortom, voor iedereen die net dat ietsje meer uit zijn workouts wil halen en bereid is zich 100% te geven...

4. Verschillende manieren van belegeiding

Iedereen is verschillend en heeft verschillende doelen; van je eerste voeten in de sportwereld zetten tot een ervaren atleet die nog betere prestaties wil neerzetten. Om te kijken hoe wij u kunnen begeleiden in het bereiken van uw doelen bieden wij daarom een gratis intake gesprek aan. Dit is een gesprek om u en uw doelen beter te leren kennen. Misschien past bijvoorbeeld online training beter bij u, dan een training in onze pt-studio.

5. Hoe verloopt personal training?

Allereerst volgt er een intake gesprek; in deze fase informeren we over jouw doelen, de mogelijkheden die wij aanbieden, en een kennismakingsgesprek met elkaar. Na dit gesprek heb je ook een duidelijk zicht op onze prijzen. Wanneer wij de goedkeuring krijgen om jouw te mogen begeleiden naar je doelen gaan we op discovery: een discovery is uniek voor elke klant; we noteren jouw doel waarbij we een aantal assessments selecteren die voor jou relevant zijn. In deze discovery zullen we ook duidelijk vastleggen waar je naartoe wil en een duidelijke weg naar jouw doel.  Je kan dit als een grondplan op langere termijn beschouwen waarbij workouts, voedingsadvies, etc op ingepland worden.

6. Is personal training duur?

Een vraag die ik regelmatig krijg. De kostprijs van 1 trainingssessie per week bedraagt € 65 voor een sessie van ongeveer 1 uur (vaak iets langer). Naarmate u meerdere sessies per week inboekt vermindert ook uw tarief per sessie. U maakt uit of dat duur is ofniet. 

Wat we wel zeggen is dat u voor uw geld een trainer krijgt met kennis van functionele anatomie, wetenschappelijk onderzochte trainingsmethodes alsook oefeningen en een expert in trainingsprogramma design. Daarbij krijgt u ook voedingsadvies en tips van een bijkomend voedingscoach indien gewenst om uw verandering optimaal te ondersteunen. En de rest, dat moet u zelf doen. 

7. Heb ik resultaat garantie?

Deze vraag zien wij regelmatig terugkomen. En wij durven daarop volmondig ja zeggen, meer zelfs, wij tonen aan dat je vooruitgang geboekt hebt dankzij PNOE, onze metabolische test. Wij nemen je allereerste metabolische test af in je discovery zodat jij een goed zicht op je eigen fysieke conditie hebt. Daarna gaan wij op regelmatige basis je fysieke conditie testen. Daarbij durven we garanderen dat er op 3 maanden, mits 90% van de trainingen gevolgd is, vooruitgang richting jouw doelen geboekt is. 

Personal training personal trainer lier nijlen antwerpen mechelen




Een reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.