Metabolische test: gegarandeerde resultaten met personal training

Waarom durven wij garanderen dat onze personal training werkt?

Wij kunnen op een snelle en eenvoudige manier jouw metabolische conditie screenen. Voor elke sporter, op elk niveau dankzij PNOĒ. PNOĒ is een Grieks-Amerikaans ontwerp waarmee we jouw conditie ontdekken. Hiermee kunnen we jouw cardio-vasculair systeem, respiratoir systeem, spieren en neuro musculaire functies alsook je vet en koolhydraten verbranding meten. Deze data is de ideale basis om je personal training te starten en geeft je een zeer goede indicatie van je huidige conditie, voor eender welke sporter, op eender welk niveau.


Dankzij PNOĒ kunnen wij:
-Jouw beperkende factoren in fysieke prestatie ontdekken.
-Onderbouwde VO2 max test (geen schatting) en RMR test.
-Opmeten van prestaties van verschillende orgaansystemen in allerlei oefenomstandigheden.
-Helpen met het opbouwen van een mentale link tussen fysieke gevoelens en feitelijk (beperkende) fysieke factoren.

pnoe metabolische test vo2 max rmr test
Software waarmee wij je prestaties opvolgen zoals VO2 Max, cardiovasculair en neuro musculaire systemen, type I en type II spiervezelfs


Wat is PNOĒ?

PNOĒ is een mobiel, draagbaar metabolisch testapparaat van klinische kwaliteit. Voor dit soort testen moest je voorheen bij een cardioloog in het ziekenhuis deze testen uitvoeren. Dankzij PNOĒ kunnen wij dit soort testen zelf uitvoeren en elke sporter, beginnend of pro helpen met het bereiken van optimale prestaties.

sportprestatie test

Waarom werken wij met PNOĒ?

VO2 max test RMR test metabolisch testen cardio neuromusculair

Wanneer mensen omschakelen naar een actieve levensstijl door oa. personal training willen ze graag resultaten zien. Dankzij een regelmatige PNOĒ test kan jij visueel je vooruitgang zien om alle vlakken die van jouw een complete sporter maken. Ook ontdekken wij welk soort sporter in jouw zit en kunnen wij vervolgens een trainingsschema opstellen dat volledig op jouw maat is met oefeningen die effectief voor jouw lichaam zijn.


Interesse in een PNOĒ test?

Dat kan, je hoeft daarvoor geen personal training te volgen. Je kan ook de test afnemen om huidige conditie en beperkende factoren vast te leggen. Dit kan in onze pt studio te Lier / Koningshooikt of wij kunnen tot bij u of uw club komen. Interesse contacteer ons dan op +32468109484 or contacteer ons via het mailformulier onderaan.

Een reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.