Krachttraining

Krachttraining in groep

Kracht is één van de belangrijkste peilers van een goede fysieke conditie en vormt de basis van alle sporten en beweging. Een goede basis in krachttraining zorgt namelijk voor een strakker lichaam, een betere houding, een sneller metabolisme (vetverbranding), minder kans op blessures, meer energie, enzovoort. Vaak gaan mensen naar een sportschool om daar zichzelf alle kracht oefeningen aan te leren al dan niet met de nodige uitvoeringsfouten, die op een later tijdstip naar blessures kunnen leiden. Om mensen een goede solide basis te geven geven wij onze groepslessen krachttraining. Daar kan je onder toezicht van een gecertificeerde personal trainer op een veilige manier alle oefeningen aanleren.

Krachttraining Lier koningshooikt powerlifting groepslessen bodybuidling crossfit fitness

Wil jij graag sterker worden?

Wil jij graag efficiënter leren bewegen, meer kracht of spiermassa winnen of je sportieve prestaties verbeteren? Dan zit je op je plek in de groepslessen krachttraining. In groepjes trainen wij, met focus op de juiste techniek, zodat je al je spieren correct leert gebruiken.

De groepslessen Krachttraining gaan door op het Fort van Koningshooikt elke vrijdag van 19:30 tot 21u. In kleine groepjes leert u zowel, kracht balans oefeningen, plyometrische oefeningen, zowel de big lifts als functionele oefeningen aan. 

functionele kracht training crossfit groepslessen lier koningshooikt
Iedereen traint op zijn of haar kunnen, daarom zijn deze groepslessen geschikt voor een uitgebreid publiek van beginner tot gevorderde


Wat kosten de groepslessen Krachttraining

Eén enkele groepsles kost 10 euro. Deze dienen per 10-beurtenkaart aangekocht te worden.  U kan echter opteren voor een jaarabonnement dat u maandelijks betaalt tegen € 35,00 de maand of ineens het hele bedrag van € 300,00 per jaar.
Een reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.