Over Taktikal Fitness

Onze missie:

Het is onze ambitie bij Taktikal Fitness om mensen te helpen in een voorbereiding op een carrière in het leger, Special Forces, politie, brandweer of in de beste vorm van hun leven te zijn. Hierbij maken we gebruiken van bewezen technieken die al jaren over de hele wereld aan Special Forces operators aangeleerd worden. Wij leren je jouw 20x factor te ontdekken.


Special Forces soldier


20x Factor?

Dat wil zeggen, jij kan 20x meer dan dat jij denkt aan te kunnen. Altijd, overal, in eender welke situatie. Dit in combinatie met onze visie over hybride atleten zorgt voor een ideale combinatie tussen functionele kracht, uithouding en een no-nonsense, go-getter mindset.


Onze trainingen


Onze trainingen gaan door in het Fort van Koningshooikt beter bekend als Fort Knox. Het pantserfort werd in 1908 gebouwd als onderdeel van de fortengordel met als doel de verdediging van Antwerpen. Hier ben je ondergedompeld in een sfeervolle omgeving. Wij gebruiken zowel de outdoor mogelijkheden (35ha groot domein) als onze indoor Taktikal Fitness bunker. Groeplessen gaan door elke woensdag en vrijdag van 19:30 tot 21:00. 


Rondleiding bij Taktikal Fitness

Mogelijkheden

Uiteraard bieden we meer dan enkel groepslessen: zo organiseren wij ook Survival cursussen, SERE training, zelfverdediging workshops, teambuilding en leadershiptraining en bieden wij tenslotte ook personal training aan. 

Met personal training bent u zeker van maximale ondersteuning in het behalen van uw doelen, dewelke deze ook mogen zijn, dankzij ons unieke Taktikal Fitness model.


Kledingslijn

Wie hoge eisen aan zichzelf stelt, stelt dat ook aan het materiaal dat hij/zij gebruikt. Daarom hebben we besloten om ook een eigen merklijn op te starten, dat net zoals onze waarden, voldoet aan hoge eisen. Daarbij maken wij gebruik van verantwoorde materialen, kwalitatieve prints, en fitness of outdoor ondersteunende patronen. Elk item in onze website werd reeds door ons getest en heeft onze strenge selectie doorstaan.  U kan de volledige lijn terugvinden op www.taktikalfitness.com

Een reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.