Militair fitness schema voor hybride atleten

Bij Taktikal Fitness geloven wij heilig in het concept van hybrid tactical athletes en onze schema's zijn allemaal op deze manier vormgegeven. Dit betekent concreet: veel functionele krachtoefeningen, afgewisseld met de nodige cardio training. Aangevuld met vechtsport en training in uithoudingsvermogen. 


We begeleiden onze mensen om op een veilige manier krachttraining met plate carriers en gewichtsvesten te doen en nemen steeds de tijd zodat u de oefeningen correct leert uitvoeren. Een oefening die met perfecte vorm uitgevoerd is is dan ook veel doeltreffender dan bijvoorbeeld zomaar iets met een zwaar gewicht doen. Toegegeven, anderzijds hebben wij ook wel een voorliefde voor zware, onhandige en vooral onergonomische objecten. 

Taktikal Fitness Hybride atleet


Ons streefdoel is om onze mensen zo sterk te maken als iemand die 10kg zwaarder dan zijn eigen lichaamsgewicht is en zo snel als iemand die 10kg lichter is. 

Deze vorm van training levert zeer sterke all-round atleten op, dewelke ideaal presteren in een militaire, special forces, politie, brandweer omgeving. Wij hebben tal van mensen getraind die actief zijn in het leger, powerlifting scene, brandweer, politie,...


Heb jij interesse in deze vorm van training of ben jij jezelf aan het voorbereiden op een carrière waarbij functionele kracht, snelheid, uithouding, mentale weerbaarheid,... belangrijk zijn? 

Contacteer ons gauw of kom eens langs op onze trainingen.

Wij verwelkomen je graag:

-Elke woensdag van 19:30 tot 21:00

-Elke vrijdag van 19:30 tot 21:00 

In onze trainingsbasis op het welbekende Fort Knox of 't fort van Koningshooikt op de donderheide 3 2500 Koningshooikt (Lier) Hooyah!

Een reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.