Waarom een tactical pen een must have is!

Een tactische pen is misschien wel het meest ondergewaardeerde levensreddende item dat je dagelijks kan en mag dragen, of ervoor zorgt dat je tenminste dat goed idee kan opschrijven. Onze tactische pennen zijn gemaakt van een sterke maar lichte aluminium behuizing. Deze pennen hebben een wisselbare vulling en zijn groot genoeg zodat ze gemakkelijk in een zak, rugzak of tas verdwijnen of aan je riem bevestigd kunnen worden.

set of tactical pens
Zelfverdediging?

Uiteraard is het geen ideaal scenario; een zelfverdedigingsscenario waarin je je moet verdedigen tegen een aanvaller met... slechts een pen. Maar deze tactische pennen zijn niet zomaar pennen.  De robuuste behuizing, scherpe punt en grote wendbaarheid maken deze pen tot een geducht zelfverdedigingswapen, dat je hopelijk nooit zal moeten gebruiken. 

tactical pen glassbreaker

Een tactische pen is ook meer dan een zelfverdedingswapen, Stel dat je om één of andere reden gevangen zit in je auto en je moet de autoruit breken. Iedereen die ooit al eens in dat scenario gezeten heeft weet dat een autoruit niet zo gemakkelijk te breken is. De top van deze pen bevat dan ook een glasbreker die in een noodscenario toelaat om gemakkelijk autoglas te breken.

De pen is machtiger dan het zwaard!

En uiteraard kan je met deze tactische pen ook gewoon schrijven. Belangrijke details die je moet noteren, een gsm nummer van een onbekende, een boodschappenlijst of een superidee. Onze tactische pen werkt met standaard vullingen die je voor je Parker of Waterman gebruikt. De standaard meegeleverde kleur is zwart. 

Wij sturen onze pennen op in een mooie geschenkdoos, met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht is dit een supertof cadeau.


Onze pennen kan je terugvinden in onze winkel, verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: zwart, goud en grijs voor de promotieprijs van € 14,99 ipv € 19,99


tactical pens


Let op: tactische pennen staan niet als verboden beschreven in het wetboek, dit wil echter niet zeggen dat deze pennen, net zoals elk voorwerp dat potentieel als wapen gebruiken kan worden, niet door een politieagent of ander bevoegd beroep geconfisqueerd kan worden. Wij adviseren dan ook om dit artikel enkel binnenshuis te gebruiken.

Draag je dit artikel toch openbaar dan kan Taktikal Fitness onder geen geding aangespakelijk gesteld worden.

 

  

Een reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.