Ontdek Personal Training

We willen allemaal graag wat sterker zijn, een maatje minder, opnieuw in die broek/jurk passen die al zo lang in de kast hangt, de fysieke testen van het leger, politie, brandweer halen,... helaas leven we in drukke tijden en dit zorgt ervoor dat we niet altijd tijd hebben om te trainen en onze doelen te behalen. Je hoort dan wel eens, je moet er tijd voor maken en dit klopt. Maar wat als je de tijd die je in je training steekt optimaal zou kunnen benutten... voor resultaten!


Personal Training

Dan moet je gewoon Taktikal Fitness personal training overwegen. Wij geloven heilig in het concept van hybride athleten. Dit wil zeggen: de kracht hebben van iemand die 20kg zwaarder is dan je is en tegelijkertijd de snelheid en mobiliteit hebben van iemand die 20kg lichter is. Deze insteek zorgt voor een hard lichaam dat eender welke uitdaging aankan. 


Tijdens onze groepslessen kunnen we uiteraard niet iedereen persoonlijk begeleiden, wil jij echt focus op snelle resultaten dan is Taktikal Fitness Personal Training de manier om snel en effectief jouw doelen te behalen. Onze aanpak
Indien je Taktikal Fitness overweegt plannen we een intake gesprek met je in. Hierin gaan we dieper op jouw doelen en hoe wij deze op een optimale manier manier kunnen bereiken. Nadat we je doelen duidelijk geformuleerd hebben gaan we kijken waar je nu staat ten opzichte van waar je naartoe wil.


Uw personal trainer Hardwig Aerts

Daarna maken wij een trainingsplan voor je op. Dit is maatwerk en volledig afhankelijk van jouw doelen.

Dit trainingsschema kan je perfect gebruiken in elke gym, indien je nog een stapje verder wil gaan kan je uiteraard onze indoor of outdoor gym afhuren met personal trainer. Deze sessies dienen steeds ingepland te worden en garanderen de snelste resultaten. 


Wanneer je jouw persoonlijk transformatie echt serieus neemt kan je ook voor voedingsadvies bij Taktikal Fitness terecht. Wij werken wij samen met professional Jenia Malakhova, fitness model & personal trainer die al jaren in het circuit actief is en voor u het perfecte voedingsschema samenstelt.

Contacteer ons snel op info@taktikalfitness.com voor meer informatie.

Waarop wacht je nog en begin jouw persoonlijke transformatie vandaag nog!


Een reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.