Taktikal Fitness Cursussen

Train jij voor een toekomstige carriere in het leger, politie, brandweer of andere hulpverlener en wil je optimaal voorbereid zijn? Of heb je altijd al willen trainen zoals de Special Forces Operatoren en ontdekken uit welk hout jij gesneden bent? Dan is Taktikal Fitness datgene waar jij op zoek naar bent!

Van loodzware fysieke workouts tot het aanleren van persoonsbeveiliging, zelfverdediging, close-combat, . Taktikal Fitness is er voor de zelfbewuste burger of ervaren professional.
CURSUSSEN:

BASIC OPERATOR CONDITIONING
In deze cursus krijgt u een opleiding waarbij we u alle basisoefeningen leren waarmee u tijdens een carriere in het leger geconfronteerd zal worden. Gezien het lagere instapniveau kan iedereen deze cursus volgen ongeacht uw fitness niveau. De focus bij deze cursus ligt op fysieke paraatheid en mentale weerbaarheid.

Op het einde van deze cursus bieden wij u de mogelijkheid aan om onze Basic Conditioning Test af te leggen.Bij het afleggen van een positieve test krijgt u van ons een getuigschrift van voltooiing en krijgt u de BOC badge.

INTERMEDIATE OPERATOR CONDITIONING
In deze cursus gaan we dieper in op het aangeleerde tijdens de BOC. Wij brengen uw fysieke en mentale conditie naar een hoge staat van paraatheid. Gezien het hogere instapniveau van deze cursus is deze geschikt voor mensen die geslaagd zijn voor de Taktikal Fitness Basic Conditioning Test.

Op het einde van deze cursus bieden we u de mogelijkheid aan om onze IOCT of Intermediate Operator Conditioning test af te leggen. Bij een positieve test krijgt u van ons een getuigschrift van voltooiing en de IOC badge.

ADVANCED OPERATOR CONDITIONING
Deze cursus is enkel voor diegene die de IOC badge hebben. Deze cursus is op het niveau van Special Forces / Navy Seals met nadruk op zowel conditioneel als mentaal zeer diep gaan aan de hand van bewezen technieken. Wij brengen uw fitness/mental level op het niveau van een Special Forces Operator.

Op het einde van deze cursus hebt u de mogelijkheid om de AOCT of Advanced Operator Conditioning Test af te leggen. Bij positieve voltooiing krijgt u van ons een getuigschrift van voltooiing en de felbegeerde Taktikal Fitness Badge.

ZELFVERDEDIGING
Leer jezelf te verdedigen door potentiele gevaarlijke situaties te herkennen en aan de hand van bewezen technieken jezelf te verdedigen tegen aanvallers. In deze cursus krijg je verschillende technieken aangeleerd om een aanvaller af te weren en uit te schakelen. Gezien de inhoud & aangeleerde technieken van deze cursus is deze 18+.

MES
Het mes is een veelzijdig soort gereedschap/wapen. Leer over verschillende soorten messen, het gebruik ervan, verdedidging en aanval. Leer hoe jij je mes in optimale conditie kan behouden.

Gezien aard en aangeleerde technieken is deze cursus 18+

BASIC TEAMTACTICS
Inschrijven per groep (minimum 4)

INTERMEDIATE TEAM TACTICS
Inschrijven per groep

SPECIALIST TEAM TACTICS
Inschrijven per groep (binnenkort beschikbaar)

SERE TRAINING
SERE training is niet voor diegenen met een zwak hart, wat te doen wanneer je gekidnapt bent. Wist je dat er over heel de wereld meer burgers dan militairen het slachtoffer van kidnapping worden? Het overkomt mensen over de hele wereld. Hoe reageer je in zo'n situatie? Deze cursus simuleert en leert je de nodige technieken aan. Survival Evasion Resistance Escape: elke onderdeel is een apart evenement die regelmatig gegeven worden. Tijdig inschrijven is hier belangrijk.

Survival: 
Dag evenement in team waarin je de 5 basis principes van Survival geleerd krijgt oa. signalisatie, persoonlijke bescherming, gezondheid, reistechnieken, onderhoud. Je leert de juiste knopen leggen, schuilplaats(shelters) bouwen, vuur maken en krijgt een handige gids mee om je eigen survival kit te bouwen.

Deze les kan geven worden in groep vanaf 4 personen tot max. 25 man

Evasion:
Binnenkort beschikbaar

Resistance:
Binnenkort beschikbaar

Escape:
Binnenkort beschikbaarEen reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.