Snel resultaten boeken met uw smartphone en Taktikal Fitness

Misschien hebt u met de COVID-19 crisis wel geïnvesteerd in een eigen homegym, een eigen plek nu de gyms gesloten zijn maar u weet niet goed welk trainingsschema te volgen. Of u traint al jaren maar bent op zoek om uw trainingsschema nieuw leven in te blazen. U bent een ervaren of beginnend loper die op zoek is naar een ideaal trainingsschema? Of u bent aan het trainen voor uw toekomstige carrière in het leger, Special Forces, politie, brandweer, beveiliging,... Dan hebben wij de perfecte oplossing! 


Taktikal FItness app Iphone ANdroid


Wij hebben namelijk een eigen Taktikal Fitness app waarop u, onze bewezen en geteste, workouts kan terugvinden. Al dan niet met ondersteunende instructies en videos zodat u steeds de oefening foutloos kan uitvoeren. U kan kiezen uit onze loopschema's, krachttraining workouts, HIIT sessies of u kan uw eigen, op maat gemaakte, online personal training kiezen. 


Taktikal Fitness app on iphoneIn het geval van online personal training maken wij voor u een volledig schema op maat, zodat u de garantie hebt dat u optimaal voor uw lichaam aan het trainen bent. Qua voeding heeft onze app een integratie met Myfitnesspall zodat u snel uw voedingsschema kan synchroniseren in onze app. Op die manier is het heel handig om uw dagelijkse doelen te bereiken.

Hou alle statistieken binnen handbereik en dankzij de ingebouwde chatfunctie hebt u ook de mogelijkheid om uw vragen direct te stellen aan uw personal trainer.  

In uw persoonlijke agenda hebt u de mogelijkheid om zelf uw workouts in te plannen of deze te laten inplannen door de trainer. U hebt de mogelijkheid om uw lichaamsstatistieken en progress foto's in te geven. Op deze manier kan u zelf hier duidelijk uw vooruitgang zien en dat geeft toch net weer die extra motivatie.


JA IK WIL RESULTATEN!


Verder maakt u ook een deel uit van onze Taktikal Fitness community waar ik u deel van groepen uitmaakt en kan u spreken met gelijkgezinde zielen en elkaar kan motiveren of tips & tricks delen. Dat helpt op de dagen wanneer het allemaal wat moeilijker gaat of waarop je geen zin hebt om te sporten.


Twijfel niet langer!

Vooraleer we helemaal live gaan met onze app zijn wij op zoek naar 50 mensen die tegen een hoge korting gebruik willen maken van onze online trainingsapp. Hiervoor zullen wij een testpubliek van 50 kandidaten nemen die tegen een hoge korting gebruik mogen maken van onze app.


Fitness app lady eating well


Interesse?

Stuur een email naar info@taktikalfitness.com met daarin de vermelding app, uw naam en of uw interesse in onze online workouts hebt of personal training vanop afstand wenst. Wij contacteren u vervolgens binnen een aantal werkdagen of u in aanmerking voor ons testpubliek komt. 

Hooyah!Een reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.