2021 starten met een knaller!

Terwijl we 2021 verwelkomen als een jaar van hoop en genezing is het ook belangrijk om stil te staan bij het voorbije jaar en alle cruciale lessen die we geleerd hebben uit 2020. Sommige beslissingen werden opgelegd, andere beslissingen moesten we maken uit noodzaak en sommige werden gemaakt uit angst. Maar hoe dan ook, hier staan we nu, klaar om betere beslissingen te maken en klaar voor een beter leven dit jaar.

special forces soldaat


Bij Taktikal Fitness gebruiken wij technieken die aan Special Forces soldaten aangeleerd worden om te reflecteren op het verleden. Wij raden dan ook aan om je tijd te nemen, jezelf op een rustige plaats te zetten en via box breathing is een kalme modus te geraken. Stel goede vragen aan jezelf: welke gebeurtenissen hebben je leven positief of negatief beïnvloed, hoe ging je daar mee om? Hoe kon je een bepaalde prestatie nog sterker neerzetten of welke eigenschap zorgde ervoor dat je uitblonk? Welke zaken zal je verder uitwerken dit jaar en welke gewoontes zal je laten vallen?

Neem deze taak serieus, met eerlijkheid en moed. Dit is geen proces om jezelf te straffen over fouten maar een kans om jezelf te evalueren hoe je het beter kan doen. Wees onverslaanbaar! Gelukkig nieuwjaar van ons team naar jou en je dierbaren. Hooyah 2021!!!

2021 is hopelijk ook het jaar waarop onze evenementen terug van start gaan. Op de planning van 2021 hebben we alvast volgende evenementen staan, mits we toelating krijgen om deze te organiseren:


SERE cursus (5 dagen)

-Survival

-Evasion 

-Resistance 

-Escape

-Final assessment


BATTLEREADY CLASS 003

Beleef 1 dag uit Navy Seals Hellweek ( BUD/S)


Cursus ECQF (zelfverdediging)

Extreme close quarters fighting, threat control, de-escalatie technieken + verbal judo


Data volgen later.Een reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.