Basic Training

1. Wat is Basic Training (TFBT)

Taktikal Fitness Basic Training is de eerste fase voor nieuwelingen, hierin krijg je de kans om meer over Taktikal Fitness te leren en onze trainingsmethoden. Wanneer je meedoet met Basic Training zorg je voor je best mogelijk start in een nieuw avontuur.

Basic Training is een +/-60 minuten durende sessie voor beginners (alsook ervaren atleten) dewelke begint met de Taktikal Fitness instructeur die U wegwijs maakt in onze wereld en verschillende programma's.  Na een introductie overlopen wij met u de meest belangrijke oefeningen en hoe deze correct uit te voeren. De oefeningen zullen ook met verschillende intensiteit gegeven worden zodat u een duidelijk beeld krijgt over uw eigen capaciteiten en hoe onze programma's uw doelen kunnen ondersteunen. 

Op het einde van de training is er ook een persoonlijk gesprek mogelijk met de instructeur om te kijken hoe Taktikal Fitness het best past bij uw persoonlijke doelen en lifestyle.


Basic Training Recruits


2. Voor wie is het?

Wanneer je niet 100% zeker bent om met Taktikal Fitness te starten en graag onze trainingsmethodes wil ervaren is Basic Training de beste plaats om te starten.

Gedurende Basic Training zal de instructeur je debriefen over de trainingsopties die het beste bij je doelen passen. U zal meer informatie krijgen hoe wij echte resultaten bereiken met diegene die klaar zijn om zichzelf uit te dagen. En, hoofdzaak, je zal een voorbereiding krijgen om onze volgende TF recruit te worden.

Basic Training is het beste programma:
=> Wanneer je nieuw bent of al een tijd niet meer gesport hebt
=> Wanneer je reeds ervaring hebt met training tegen hoge intensiteit
=> Wanneer je nog niet zeker bent om Taktikal Fitness te volgen
=> Wanneer je aan het herstellen bent na een blessure.

Alle nieuwe recruiten zijn ook steeds uitgenodigd om te starten met Taktikal Fitness personal training of groepssessies wanneer zij hier vertrouwen in hebben. Alle Taktikal Fitness sessies kunnen steeds aangepast worden aan uw persoonlijk fitness niveau.

3. Basic Training Data


Nieuwe data volgen snel

4. Wat kan je verwachten

Voor de sessie:
  • Komt steeds 10 minuten voor de aanvang van de sessie zodat de instructeur nog eventuele vragen kan beantwoorden of je eventuele gezondheidsproblemen kan doorgeven.
  • Kleed je voor het weer. Als het koud is, breng dan steeds warme kledij mee. Als beginner raden we aan om steeds een trainer aan te doen die comfortabel is omdat we ook op gras en harde ondergrond trainen.
  • We introduceren iedereen aan elkaar die in hetzelfde schuitje zitten, nieuw in Taktikal Fitness en met volle toewijding. Kom met een lach en wees klaar om te trainen.
Tijdens de sessie: 
  • Wij leggen uit hoe Taktikal Fitness werkt en geven een introductie van de verschillende workouts die we geven. We geven je ook tips om succesvol te trainen en hoe je doelen te bereiken.
  • Uw instructeur zal je door de verschillende Taktical Fitness componenten leiden, leert je de vorm van de oefeningen aan zodat je het meest uit de workout sessie kan halen.
  • Uiteraard zal je hartslag stijgen en zal u uw complete lichaam gebruiken maar Basic Training is vooral een introductie sessie en laat toe om te trainen op uw eigen tempo. Wij hebben ook jaren ervaring in het geven van training aan gemengde groepen met verschillende fitnessniveaus
Na de training:
  • Proficiat, je hebt Basic Training voltooid. Na de sessie zal de instructeur met jouw overlopen welke de beste opties zijn om te trainen met ons. Wij hebben verschillende flexibele opties waar ongetwijfeld iets voor u bijzit.
  • Wij beantwoorden elke vraag die u hebtEen reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.