Wat kost personal training?

 Wanneer ik in de Google statistieken kijk, merk ik dat zoekwoorden zoals; 

kosten personal trainer, prijs personal trainer, prijzen personal training, kosten personal training

enorm hoog scoren. Daaruit kan ik vaststellen dat veel mensen interesse hebben in personal training maar dat de kosten of prijs een zeer belangrijke factor is voor het al dan niet volgen van personal training. Dat is ook niet onbegrijpelijk; het leven is duur en vaak betalen we reeds voor ons gymabonnement. Waarom zouden we dan nog is extra kosten betalen voor personal training? De prijzen variëren ook enorm van personal trainer ergens tussen €40 tot  +€100 per sessie. Wil je weten wat personal training bij Taktikal Fitness kost?

Toegevoegde waarde van personal training vs prijs

Allereerst huur je met een personal trainer een fitness professional in, vaak met certificatie die om de zoveel tijd vernieuwd moet worden om op de hoogte te blijven van de laatste fitness trends. Daarbij moet de personal trainer kennis van anatomie, spieren, oefeningen... kunnen aantonen. Heel vaak dienen er extra cursussen gevolgd te worden over voeding, kracht, revalidatie, cardio, etc. om gecertificeerd te blijven. Voor een trainer met enkele jaren ervaring kan je algauw een kostprijs van meer dan €10 000 aan opleidingskosten zitten. Kortom, je huurt de hulp en kennis van een all-round fitness professional die jouw helpt je doelen te bereiken. De waarde daarvan hangt af van je doelen en hoe graag jij je doelen wil halen?

Ik ken mensen die al +15 jaar in de gym en sportschool trainen en zich zeer ervaren noemen. Als ik hen vraag wanneer het de laatste keer was dat ze spectaculaire veranderingen gezien hebben zeggen ze 14 jaar geleden. Dat is werkelijk iets dat ik mij niet kan voorstellen en waar een personal trainer met kennis van zaken zeker een toegevoegde meerwaarde is. Een personal trainer kan dus zowel nuttig voor beginners zijn door het aanleren van de juiste techniek en het opstellen van een beginnerschema op maat om op veilige wijze vooruitgang te boeken, als gevorderde tot vergevorderde atleten hun eigen plateaus te laten doorbreken en de puntjes op de i te zetten.

kost personal trainer prijs personal training


Wat kost personal training bij Taktikal Fitness?

Wij bieden verschillende formules aan voor onze klanten:

I. Online Personal Training: Na een intake gesprek dat via email, videocall, telefoon, etc. maken wij voor u een persoonlijk trainingsschema op, gebaseerd op jouw doelen, noden en eisen en mogelijkheden. U krijgt toegang tot onze eigen Taktikal Fitness App beschikbaar voor Android en Iphone alsook in uw browser. U hebt de mogelijkheid om via de ingebouwde chat functie vragen te stellen en krijgt steeds op een vaste dag in de week antwoord op uw vragen. Via video analyses kunnen wij je optimaal coachen en werken aan juiste techniek. Indien nodig werken wij samen met uw dokter, voedingscoach of kinesist.

De prijs van dit volledige online personal training pakket is € 49,99/maand.

Online personal training
Our Taktikal Fitness Online Personal Training app for IOS, Android and desktop


II. Personal training in onze sportschool: In samenspraak met de personal trainer worden er sessies op onze trainingslocatie in het Fort van Koningshooikt te Lier ingepland. Deze training kan volgens een door ons opgesteld maandelijks schema zijn of naar keuze van onderwerp zoals bijvoorbeeld tactical fitness, krachttraining, crossfit, HIIT training, bodybuilding, crossfit, powerlifting, gevechtsport of zelfverdediging.

Indien je met schema van Taktikal Fitness kiest moet je rekenen op een minimum van 12 sessies of 3 maand die elke keer op het einde van een sessie betaald kan worden. In de prijs is ook een abonnement op onze trainingsapp inbegrepen.

De prijs hiervan bedraagt € 64,99 per losse sessie  ofwel € 259,96 per maand

Personal training gym lier koningshooikt
Personal Training in een volledig functionele gym te Lier / Koningshooikt

BOEK NU GRATIS INTAKE GESPREK

III. Personal training aan huis of locatie: In een straal van 25km tov Lier/Koningshooikt* kan u gebruik maken van personal training aan huis of op locatie. Wij komen tot bij u thuis of op locatie. Geen Fitnesstoestellen? Geen probleem. Wij komen in onze volledig uitgerust mobile operations center, dit is een Humvee met kettlebells, losse gewichten, TRX, balanstrainers, gewichtschrijven, battleropes, etc. 

Ook hier werken wij met een maandelijks tarief van € 85,00/sessie, bij het kiezen van personal training aan huis kiest u voor de minimum van 4 sessies die steeds op het einde van de training betaald worden of ineens per maand met de prijs van € 340 per maand . De trainingsmomenten worden op voorhand in samenspraak met de trainer vastgelegd. Ook hier krijgt u toegang tot onze trainingsapp waar u al uw workout kan loggen.

Gezin personal training aan huis? Was u graag met heel het gezin actief? Dat kan, daarvoor komen wij langs bij u thuis of op locatie voor € 120 per sessie of €450  ipv € 480 per maand. U krijgt 1 account op onze personal trainingsapp. 

Personal training aan huis Mobile functional gym


25km straal personal training aan huis: Antwerpen, Wilrijk, Berchem, Borgerhout, Brasschaat, Schoten, Schilde, Ranst, Mortsel, Kontich, Edegem, Boom, Lier, Nijlen, Kessel, Bevel, Berlaar, Herentals, Grobbendonk, Bouwel, Zandhoven, Olen, Heist o/d berg, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Lint, Boechout, Oelegem

BOEK NU GRATIS INTAKE GESPREK

Een reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.