Wat is Taktikal Fitness?

1. Wat is Taktikal Fitness?

Taktikal Fitness is meer dan zomaar een fitness schema of personal training. Taktikal Fitness is een levensstijl. Wij werken met en leren u principes aan die wereldwijd aan Special Forces aangeleerd worden en combineren zowel fysieke als mentale training in onze workouts. Maar Taktikal Fitness is zoveel meer. "Taktikal Fit" zijn betekent een levensstijl van zelfrespect, discipline, weerbaarheid, vastberadenheid, eer, integriteit en moed te omarmen. Je zal in beste shape ooit zijn, een betere en meer betrouwbare teamplayer worden, je zal ontdekken wat 'to finish strong' wil zeggen, ondervinden dat je 20x meer aankan dan dat je momenteel denkt aan te kunnen, op elk moment in iedere situatie.


Special force operator


2. Voor wie is Taktikal Fitness?

Taktikal Fitness is niet enkel voor diegene die een carriere in het leger, politie, brandweer of andere ambitiëren. Taktikal Fitness is voor iedereen die bovenstaande skills wil leren en wil functioneren op top van zijn kunnen en op die manier een betere atleet, vader, moeder, teamgenoot of leider te kunnen zijn. In het kort, iedereen die in topvorm wil zijn, zowel fysiek als mentaal, geen uitdaging uit de weg gaat en succesvol wil zijn in eender welk domein van je leven is een kandidaat voor Taktikal Fitness.

De trainingen zijn veeleisend, maar leuk en aanpasbaar voor zowel beginners als professionele atleten.

3. Vooruitgang door middel van bewezen technieken.

Wij garanderen u geen resultaten, wij leren u alle technieken aan zodat u gegarandeerd resultaten boekt. Onze trainingen zijn opgebouwd rond volgende Special Forces technieken:

Fysieke training: door middel van zware, functionele workouts. Wij geloven dat een aantal verdiepingen traplopen u niet zonder adem mag zetten of wat klussen in de tuin u geen stijve spieren mag opleveren. Neen, de kracht die u wint tijdens onze trainingen is rechtstreeks bruikbaar in uw dagelijkse leven. Het feit dat uw lichaam er atletisch zal uitzien is uiteraard goed meegenomen.

Mentale weerbaarheid: het favoriete onderwerp van Special Forces wereldwijd. "Do you have what it takes?" Wij leren u alle principes over mentale weerbaarheid tijdens de training maar ook via aparte en bewezen technieken die rechtstreeks aan Special Forces gegeven worden. Deze technieker stellen u staat om een workout succesvol af te ronden, om achter je doelen te gaan in het leven, hoe moeilijk ook en zijn in eender welk gebied van uw leven bruikbaar. 

Teamspirit: wij leren u 'emotioneel bewustzijn' en veerkracht zodat u een betere teamplayer kan zijn. Dit zal u leren om teamwerk beter te begrijpen en signalen te herkennen. Ook in onze personal training zal teamwerk aan bod komen. De coach en student moeten namelijk als een team samenwerken om vooropgezette doelen te behalen. 

Warrior spirit: uw warrior spirit zal gecultiveerd worden in domeinen zoals eervol gedrag, moed, toewijding, integriteit & discipline.

4. Je bent wat je eet

Zoals met elk nieuw fitnessprogramma zijn er een aantal nieuwe zaken die je moet leren wanneer het op dieet aankomt. Eerst en vooral willen we dat je het concept diëten vergeet. Wij zullen je lichaam met onze workouts naar nieuwe grenzen pushen en je zal nieuwe levels van intensiteit en maximum training zones bereiken. Hierbij is het noodzakelijk om te eten op een manier:

- Dat je lichaam de nodige brandstof geeft voor Taktikal Fitness

- Dat je lichaam herstelt na een intensieve workout
- Dat je optimaal doel helpt te bereiken, of dit nu gewichtsverlies of spiermassa winnen is. 

Onze voedingscoach staat je bij met plannen die op uw maat gemaakt zijn, naar uw behoeften en je op een optimale manier helpen om jouw doelen te bereiken. 

5. Herboren

Wanneer je uren in de gym spendeert aan biceps curl zal je klaar zijn om meer biceps curls aan te kunnen. Taktikal Fitness traint je voor alles wat het leven naar je hoofd zal gooien!

Afvallen, lichaamsvet verminderen en spiermassa opbouwen is een bijkomend voordeel van Taktikal Fitness maar onze aanpak is vooral gericht om het verbeteren van je algemene levens kwaliteit, fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal.

Beeld je een fitness niveau in waar je met je vrienden kan inschrijven om aan een loopwedstrijd mee te doen, je in te schrijven voor een voetbalteam of een trektocht zonder je te moeten afvragen of je het wel zal halen. Hoe geweldig zou dat zijn? Ready to start? Contacteer ons snel!


  
gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.