Fitness heropening na nieuwe corona maatregelen

Outdoor fitness Fort Koningshooikt

Corona heeft fitnesscentra, net zoals zoveel andere sectoren, de laatste 6 maanden in een wurggreep gehouden. Gelukkig mogen wij na de laatste versoepelingen de deuren van onze gym opnieuw openen voor outdoor training en personal training. Uiteraard zal er tijdens deze versoepelingen opnieuw plaats gemaakt worden voor de groepslessen tactical fitness uitgezonderd gevechtsport / zelfverdediging. De focus van onze lessen zal daarom vooral op het cardiovasculaire systeem, gewichtsverlies / spiermassa winnen, kracht en correcte houding liggen. De lessen zullen gegeven worden in stations waar iedereen de nodige tijd krijg om te trainen alvorens te roteren naar een volgend station.

Dit wil zeggen, volgens de laatste nieuwe maatregelen mogen de trainingen opnieuw voorgaan voor een groep van 10 personen inclusief de trainer. Om teleurstelling te voorkomen dat groepen volzet zijn vragen wij dan ook vooraleer u langskomt ons een seintje te geven via het email adres: info@taktikalfitness.com. Wij zorgen er vervolgens voor dat iedereen de kans krijgt om te trainen.

corona heropening fitness personal training outdoor
Outdoor training na versoepeling Corona maatregels

Wanneer gaan de outdoor lessen door?

Zoals voorheen gaan onze groepslessen door elke woensdagavond en vrijdagavond op Fort Knox ofwel het Fort van Koningshooikt: donderheide 3 Koningshooikt / Lier van 19u 30 tot 21u vanaf 5 mei 2021. Let op: vooraf inschrijven verplicht.  

Als fitness / personal trainer staat de veiligheid van onze klanten voorop. Er zal dus het nodige ontsmettingsmateriaal voorzien zijn zodat iedereen veilig kan trainen. De kleedkamers zullen zoals de richtlijnen voorschrijven dicht zijn. Hou hier rekening mee.

Wat met personal training?

Uiteraard kan personal training ook terug doorgaan, uiteraard outdoor. Wil jij graag een personal training boeken contacteer ons dan op info@taktikalfitness.com. Personal training aan huis is ook mogelijk (bv. in uw tuin) wanneer in de omgeving Antwerpen, Wilrijk, Mechelen, Lier, Koningshooikt, Nijlen, Kessel, Bevel, Grobbendonk,... Contacteer ons wederom op ons email adres of het contactformulier onderaan.  Ook wanneer u geen fitness materiaal hebt komen wij langs met onze mobiele gym met kettlebells, dumbbells, barbell zodat u steeds kan trainen met gepast materiaal, uzelf of een familie workout.

Richtlijnen Corona outdoor fitness

Hieronder de belangrijkste regels zodat iedereen veilig kan sporten:

  • Maak steeds een reservatie/afspraak vooraleer je naar de outdoor training of personal training komt.
  • Train zoveel mogelijk individueel.
  • Hou afstand 1,5m.
  • Respecteer de afgesproken trainingstijd
  • Blijf thuis als je symptomen ervaart die op Covid-19 kunnen wijzen zoals grieperigheid, koorts, hoesten, kortademigheid, loopneus of ongewone vermoeidheid.
  • Blijf ook thuis als een huisgenoot Covig-19 symptomen heeft of positief testte op het virus.
  • Gebruik steeds je eigen drinkbus en handdoek.
  • Gebruik de aanwezige reinigsmiddelen om na gebruik de aangeraakte onderdelen van het gemeenschappelijk trainingsmateriaal te reinigen.
  • Verlaat direct na het sporten de sportfaciliteiten.
  • Zorg steeds dat u uw mondmasker bijhebt.

Inhoud lessen

Zoals daarvoor reeds beschreven zullen de groepslessen Tactical Fitness zich focussen elke woensdag op het cardiovasculaire systeem: door middel van HIIT training, crossfit training, battleropes, kettlebell training, trailrunning en hardlopen. Dankzij deze trainingen stimuleren wij ook gewichtsverlies of net spiermassa winst in het menselijk lichaam ofwel hercompositie vet vs vetvrije massa. 

Op vrijdag zullen wij ons focussen op kracht en piekkracht en houding. Door middel van krachttraining en powerlifting werken wij aan onze krachtuithouding en piekkracht. Daarbij geven wij ook zeer veel aandacht naar lichaamshouding en eventuele compensaties in het menselijke lichaam.

De lessen zelfverdediging en gevechtsport liggen momenteel stil tot nader order omdat wij als organisatie de veiligheid van onze klanten hoog in het vaandel dragen en bij deze lessen de veiligheid niet kunnen garanderen.

Kortom, heb jij zin om opnieuw te trainen of misschien wel een persoonlijk programma via personal training te beginnen? Contacteer ons gauw via het contactformulier onderaan onze website of op info@taktikalfitness.com en dan zien we je binnenkort. Stay healthy!

Een reactie posten

gecertificeerd personal trainer nasm certified pt Pnoe metabolic testing metabolische sport test logo
Copyright © Taktikal Fitness - Home of the warrior athlete.